Täyteainehoitoja ammattilaisen otteella

Oletko harkinnut täyteainehoitoja ja etsit ammattilaista niitä toteuttamaan? Etsitkö tekijää, joka tavoittelee luonnollista lopputulosta asiakastaan kuunnellen? Siinä tapauksessa saatan olla tuo etsimäsi henkilö.

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja (amk) ja valmistumiseni jälkeen v. 2007 olen työskennellyt mm. ensiavussa (sekä Suomessa että Saudi-Arabiassa), teho-osastoilla, terveysasemalla sekä yksityisellä esteettisellä lääkäriasemalla. Lisäksi olen opiskellut ravitsemustieteen perusopinnot Helsingin avoimessa yliopistossa 2017.

Työskentely esteettisellä puolella jätti janon oppia ja kehittyä lisää sillä ammatillisella osa-alueella, joten vuonna 2020 kouluttauduin tekemään täyteainehoitoja ja perustin oman toiminimen. Toistaiseksi teen hoitoja Malmilla La Coco –kauneushoitolassa yhtenä päivänä viikossa. Jatkossa tavoitteenani on tehdä täyteainehoitoja useampana päivänä viikossa sekä laajentaa hoito- ja täyteainevalikoimaani entisestään.

Aiempi vuosien kokemus esteettisellä alalla on luonut minulle hyvän esteettisen silmän ja sen lisäksi olen tarkka ja huolellinen työssäni. Turvallisuus on minulle ensisijaisen tärkeää ja sen vuoksi olenkin koulutusten lisäksi perehtynyt syvällisemmin kasvojen anatomiaan, injektiotekniikoihin ja kartoittanut hoitojen riskit ja niiden välttämisen/hoitamisen. Myös asiakkaan hyvinvointi ja tyytyväisyys työni tulokseen ovat minulle tärkeitä. Pyrin tekemään hyvällä maulla luonnollisen näköistä jälkeä.

Kuvagalleria tehdyistä hoidoista löytyy instagramista käyttäjänimellä: tmirmh

Yhteydenotot osoitteeseen: majaheikkilar@gmail.com.

© 2023 by Site Name. Proudly created with Wix.com

  • Facebook
  • Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now